Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Sportcenter Hapert

Uw gezondheid staat bij ons centraal!

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Binnen FysioSportcenter Hapert werken onze fysiotherapeuten intensief samen met fitcoaches. Hierdoor bieden we u een unieke manier van fitness in Hapert. Of u nu wilt afslanken, fitter wilt worden of van uw rugpijn af wilt. Sportcenter Hapert heeft een passend plan voor u klaarliggen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen wij samen met u het juiste plan en abonnement kiezen.

Onze frisse en ruime fitnesszaal biedt u veel mogelijkheden en er is altijd een fitcoach aanwezig die u kan helpen. Onze trainingszaal is ingericht om iedereen op zijn/haar niveau te laten trainen. Om te zorgen dat u op een goede, opbouwende manier traint, lopen er fitcoaches rond die u helpen alles uit de training te halen. Ze letten hierbij goed op uw doelstellingen en mogelijkheden, zodat de training past bij uw niveau. Zo werkt u op een goede manier aan uw gezondheid!

Contact

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Op alle diensten is onze privacyverklaring van toepassing.

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.