Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Vacature oncologie fysiotherapeut(e)

Contracturen tot max. 35 uur!

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij de oncologisch fysiotherapeut(e) of in opleiding hiervoor en die op zoek is naar een energieke en stimulerende werkomgeving? Een bedrijf dat volop meebeweegt in de huidige tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het team waarvoor we versterking zoeken is werkzaam op drie verschillende locaties in Bladel, Hapert en Hoogeloon. Op locatie Bladel en Hapert richten we ons onder andere op oncologische revalidatie. Helaas komt onze collega die deze patiënten behandeld en begeleid momenteel handen te kort! Daarom zoeken we iemand die samen met haar de oncologie wil uitbreiden in de regio. We zijn aangesloten bij het oncologisch netwerk FyNeOn en zijn daarnaast bezig met het opzetten van een multidisciplinair onco netwerk in de gemeente. Naast oncologie fysiotherapie bieden we ook oedeemtherapie aan, waarmee intensief samengewerkt wordt.

We hebben een groot en gezellig team van 14 fysiotherapeuten waarin iedereen zijn eigen specialisatie en/of aandachtsgebied heeft. Het bedrijf stimuleert en ondersteunt alle medewerkers om zich te ontwikkelen. Deze werkwijze resulteert in een gespecialiseerd en loyaal team waarin iedereen van elkaar kan blijven leren!

Twee van onze praktijken zijn gevestigd in of bij een sportschool wat zorgt voor een dynamische en prettige werkomgeving met ruime voorzieningen. We geloven in een holistische kijk op de mens. De directe samenwerking met huisartsen en andere paramedici ondersteunt ons hierbij.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega fysiotherapeut(e) die ambitieus is en graag in een team werkt die het beste in elkaar naar boven wil halen. We bieden een marktconform vast salaris met goede voorwaarden zoals pensioenbijdrage, een studiebudget en reiskostenvergoeding.

Ben je benieuwd geworden naar ons team en jouw mogelijkheden? Stuur dan een motivatiebrief met je cv naar ronald@fysiocenters.nl

Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Laat het ons dan weten. Stuur je CV en motivatiebrief naar ronald@fysiocenters.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.