Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

Revalidatie na het coronavirus

Wij zijn er klaar voor!

Het is inmiddels algemeen bekend dat besmetting met het coronavirus een flinke aanslag kan zijn op het lichaam, zowel voor mensen die in het ziekenhuis hebben gelegen als voor mensen die de ziekte thuis hebben doorgemaakt. Om het normale leven weer op te pakken kan een revalidatietraject van grote meerwaarde zijn.

Binnen Fysiocenter Hapert heeft collega Wendy Peeters, onze longtherapeute, zich  gespecialiseerd in de eerstelijns revalidatie van ex-coronapatiënten. Aangezien de kennis en ervaring over het coronavirus nog volop in ontwikkeling is, word de kennis up-to-date gehouden via webinars die ingaan op de recente ontwikkelingen, inzichten en ervaringen vanuit het veld.

Naast de huisarts wordt samengewerkt met diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten in de buurt. Hierdoor ontvangt u de beste zorg, dicht bij huis.

Heeft u het coronavirus doorgemaakt en ervaart u nog veel restklachten zoals benauwdheid en vermoeidheid? Dan staan wij voor u klaar!

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Versturen