Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

DRINKEN EN SPORTEN. HOE ZIT HET NU?

19 oktober 2020

Sporten brengt je even op andere gedachten, al moet je wel een beetje je hoofd erbij houden. Het gewichtsverlies geeft misschien een prettig gevoel, maar het is heel belangrijk om het vochtverlies ook weer aan te vullen.

Meer lezen

oefeningen en tips gedurende de werkdag kopie

15 juni 2020

Collega Marga Schoone geeft je in onderstaande video enkele oefeningen en tips die makkelijk toe te passen zijn gedurende de werkdag.

Meer lezen

Wij gaan de behandelingen weer opbouwen!

4 mei 2020

Vanaf deze week gaan wij, gefaseerd, de fysiotherapeutische zorg weer opbouwen. In dit nieuwsbericht vindt u uitgebreide informatie hierover.

Meer lezen

1,5M Fysiotherapie

25 april 2020

Vanaf deze week gaan wij, gefaseerd, de fysiotherapeutische zorg weer opbouwen. In dit nieuwsbericht vindt u uitgebreide informatie hierover.

Meer lezen

Revalidatie na het Coronavirus

19 april 2020

Het coronavirus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate revalidatie in de eerste lijn.

Meer lezen

Fitcoin®

17 april 2020

Werken aan je eigen gezondheid en sparen voor mensen in ‘vitale beroepen’?

Meer lezen

Sportcenter Vitality

17 april 2020

Gedurende 8 weken kun je vanuit huis werken aan je vitaliteit met het online vitaliteitsttrajcet van Sportcenter Vitality.

Meer lezen

Thuiswerken? Tips voor een goede werkhouding

9 april 2020

Veel mensen werken door de coronacrisis thuis. Wat kun je het beste doen en wat kun je beter laten?

Meer lezen

'Volg ons' en blijf op de hoogte, LIKE onze Facebookpagina!

8 april 2020

In verband met de beperkingen die ons opgelegd zijn, is het een uitdaging om in contact te blijven met onze cliënten. Wij proberen alle updates zo goed mogelijk te communiceren, oa via onze Facebookpagina. 'Volg ons' en blijf op de hoogte, LIKE onze Facebookpagina!

Meer lezen

Online fysiotherapie

3 april 2020

Onze fysiotherapeuten bieden nu online fysiotherapie aan, zodat we u zo optimaal mogelijk kunnen blijven helpen met uw klachten en/of hulpvraag.

Meer lezen

aangepaste bereikbaarheid

30 maart 2020

Aangepaste bereikbaarheid tijdens de Corona maatregelen.

Meer lezen

coronavirus UPDATE

23 maart 2020

Volg hier al het nieuws rondom het beleid van Fysiocenter m.b.t. het coronavirus.

Meer lezen

beste tijd om te trainen

10 maart 2020

Je hoort er verschillende verhalen over. De één zegt dat je het best ’s avonds kunt sporten als je er maar ruim voor het slapengaan weer mee stopt.

Meer lezen

coronavirus

9 maart 2020

Zoals iedereen inmiddels weet, worden door de uitbraak van het Corona virus in Nederland uitgebreide maatregelen getroffen om snelle verspreiding tegen te gaan.

Meer lezen

NIEUWSBRIEF WINTER 2019

31 oktober 2019

Onze nieuwsbrief Winter 2019 is uit. In dit nummer vindt u de volgende onderwerpen...

Meer lezen

BASISPAKKET 2019

28 september 2018

Het basispakket verandert per 1 januari 2019 weer. Een aantal vergoedingen worden uitgebreid en paracetamol, vitaminen en mineralen – die ook zonder recept te koop zijn – worden eruit gehaald. Een kort overzicht.

Meer lezen

WEG MET DIE STEKEN IN DE ZIJ

25 september 2018

Vooral hardlopers zullen het herkennen; die pijnlijke zijsteken die doorgaan met trainen soms even onmogelijk maken. Zelfs voor wetenschappers is het nog niet helemaal duidelijk waar dit ongemak door ontstaat.

Meer lezen

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Versturen