Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

twan Castelijns stelt zich voor

1 september is Twan begonnen bij Fysiocenter Bladel en Fysiocenter Hapert.

Mijn naam is Twan Castelijns, ik ben 31 jaar oud en ben woonachtig in Hapert. Ik heb in het verleden (oktober 2017-januari 2018) stagegelopen bij de voorloper van de Fysiocenters, het toenmalige Adams Total Balance in Hapert. In januari 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien ben ik werkzaam geweest in Best/Oirschot. 

In september 2019 ben ik begonnen met een opleiding tot manueel therapeut en die opleiding hoop ik in 2022 af te ronden. Mijn interessegebied binnen de fysiotherapie ligt met name bij wervelkolom-gerelateerde klachten (rug en/of nek) en actieve revalidatie. Samen met u kijk ik graag naar hetgeen nodig is om opnieuw klachtenvrij te worden en/of om op een goede manier met de klachten om te kunnen gaan om het terugkeren van de klachten te voorkomen. 

Naast het werk als fysiotherapeut en de opleiding tot manueel therapeut houd ik natuurlijk ook nog tijd over voor andere bezigheden. In februari van dit jaar ben ik vader geworden van een zoontje, Len. Daarnaast probeer ik iedere week een rondje op de fiets te maken (racefiets of mountainbike). Met deze bezigheden krijg ik mijn tijd grotendeels goed gevuld.

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.