Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

Sportcenter Hapert is weer open

Wilt u ook af van die Corona kilo's? Kom dan nu meteen in actie en start direct.

Begin mei kwam het verlossende woord van Premier Rutte: de sportscholen mochten ook hun deuren weer binnen openen. 

Afgelopen maanden is duidelijk geworden dat veel mensen toch minder bewogen hebben dan normaal en daarnaast bourgondischer geleefd hebben. We zijn gemiddeld toch enkele kilo's aangekomen afgelopen jaar. 

Wat echter ook is gebeurd: we zijn spiermassa kwijtgeraakt en hiervoor in de plaats is het vetpercentage gestegen. Veel mensen hebben wel gewandeld of gefietst, maar weinigen hebben aandacht besteedt aan spierkrachttraining.

Een hoger vetpercentage, en zeker rondom de buik, wordt in verband gebracht met allerlei (chronische) ziektes zoals diabetes type II, hart-en vaatziekten, maar ook bijvoorbeeld een ernstiger beloop van het Covid-19 virus.

Herkent u zichzelf hierin? Bent u ook gestopt met spierkrachttraining in het afgelopen jaar? Start dan direct voor het te laat is. De eerste stap zet u nu. 

De voordelen bij Sportcenter Hapert:

  • Persoonlijke aanpak
  • Milon, vrije fitness, small group training of personal training
  • Goede ventilatie en klimaatbeheersing (ook in de zomer sport je prettig)
  • Tijdelijk sporten zonder contract
  • Korte lijnen naar onze fysiotherapeuten
  • Gezellige omgeving, waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt!                     

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.