Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

Onze nieuwe collega Kris Stelt zich voor

Hallo allemaal! Mijn naam is Kris van Lierop, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Bergeijk. Het afgelopen halfjaar heb ik mijn afstudeerstage bij Fysiocenter Hapert mogen lopen, waar ik veel heb mogen leren. Ik heb hierna de opleiding Fysiotherapie succesvol afgerond aan de Avans Hogeschool in Breda. Daarvoor heb ik de opleiding sport en bewegen niveau 4 en de cursus sportmassage afgerond. Deze week ben ik begonnen als nieuwe collega bij Fysiocenter Bladel.   

Naast het werk als fysiotherapeut ben ik drie keer in de week te vinden op het voetbalveld bij RKVV Bergeijk dames 1. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vriendinnen en vind ik het erg leuk om af en toe op reis te gaan. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd veel ervaring op te doen bij Fysiocenter Bladel! 

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.