Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

nieuwe collega: janneke kox

Janneke stelt zich voor.

Hoi! Velen van jullie hebben mij waarschijnlijk afgelopen tijd al eens zien rondlopen in Bladel, maar ik zal mijzelf nog even kort voorstellen.

Mijn naam is Janneke Kox, 22 jaar oud en woonachtig in Eersel. Het afgelopen halfjaar heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij Fysiocenter Bladel en in februari 2022 rond ik de opleiding Fysiotherapie succesvol af! Vanaf februari ga ik verder bij Fysiocenter als nieuwe collega!

Nog even wat meer informatie over mij: Naast fysiotherapeut werk ik als nagelstyliste in mijn eigen salon aan huis. De combinatie en afwisseling tussen deze twee vind ik fantastisch. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd; uiteten te gaan maar ook om zelf te koken, gezellig tijd door te brengen met vrienden en vriendinnen, en met mijn paard Jip de bossen in te gaan. Ik kijk er naar uit om als collega fysiotherapeut aan de slag te gaan bij Fysiocenter!

Groetjes Janneke

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.