Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

Nieuwe collega: Jamie Bierens

Jamie zal zich voornamelijk bezighouden met front-office werkzaamheden

Vanwege de uitbreiding van onze front office taken zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe collega. En die hebben we gevonden! Met Jamie krijgen we er een sportieve, fanatieke en vriendelijke nieuwe collega bij in ons team. Ze zal zich voornamelijk bezighouden met front-office werkzaamheden. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt kunt u Jamie aan de lijn krijgen of u komt haar tegen achter de balie in Hapert. Ze beantwoordt met plezier uw vragen en helpt u om u zo snel mogelijk bij de juiste fysiotherapeut in te plannen. Wij wensen haar veel plezier in ons team!

Jamie stelt zich voor
Mijn naam is Jamie Bierens, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Duizel. Deze maand ben ik begonnen als front-office medewerkster bij Fysiocenters. Voornamelijk op maandag en vrijdagochtend zal ik in Hapert werkzaam zijn om iedereen (telefonisch) te woord te staan en te helpen met bijvoorbeeld vragen en afspraken. 

Nadat ik mijn school heb afgerond ben ik verhuisd naar Gouda. Daar ben ik in 2017 moeder geworden van een zoontje, Melle en in 2019 is zijn broertje Siem geboren. Inmiddels hebben wij een huis gekocht in Duizel en ik ben dan ook graag thuis in de weer met de kinderen. Daarnaast heb ik lang aan wielrennen gedaan en ga ik nog altijd regelmatig voor een rondje de racefiets of mountainbike op

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.