Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

klantervaring

Geschreven door: Paul Jacobs

13 augustus 2019
Daar begint mijn verhaal. Het jaar ervoor in maart mijn rechter enkel gebroken op 5 plekken. Alles vastgezet met ijzeren plaatjes en pinnen. Wat had ik weer is vette pech! Daarna ging het redelijk en kon ik ook weer lekker werken bij Caspar de Haan uit Eindhoven samen met mijn collega’s in de brandpreventie. Maar toen kreeg ik zo veel last van het ijzer in mijn enkel dat er werd besloten om het ijzerwerk te verwijderen. Een routineklusje dacht ik, en zij ook. Prognose was 4 maanden herstel. Dat viel even zwaar tegen. Alles zat zo ingekapseld dat ze zo hebben moeten wrikken en snijden. Dat ik op een moment geen gevoel meer had in mijn voet, de zenuw was beschadigd. Ik dacht als dit nog maar ooit goed komt. En het kwam goed!
Ten eerste via een nieuwe methode: de glucose injecties. Deze hebben mijn zenuwen gereset heel apart zou ik zeggen maar het werkt!

En ten tweede door de super inzet door Fysiocenter Hapert / Bladel. Wat ben ik deze mensen dankbaar! En wat heb ik daar de hulp gekregen die ik niet meer verwachte. En keihard samen met Brenda Janssen naar een top resultaat gewerkt. Echt een topper die ik dus ook iedereen aanraad!!

Nog een paar keer en dan is het klaar en kan ik dit hoofdstuk ook weer wegstrepen. Inmiddels alweer therapeutisch aan de gang voor een paar uurtjes per dag op kantoor van Caspar de Haan onderhoud en renovatie in Eindhoven. En binnenkort weer terug in mijn vakgebied van de brandpreventie.

Ook via deze weg bedank ik voor de goeie zorgen:
Caspar de haan onderhoud en Renovatie  
Fysiocenter Hapert / Bladel bedankt!!  
Brenda Janssen bedankt!! 

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.