Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

coronavirus

Extra maatregelen

Zoals iedereen inmiddels weet, worden door de uitbraak van het Coronavirus in Nederland uitgebreide maatregelen getroffen om snelle verspreiding tegen te gaan. De reden hiervoor is dat wij als mens nog geen weerstand hebben opgebouwd hiertegen. Daardoor is het risico aanwezig dat 50-60% van de bevolking ziek wordt en dat heeft grote maatschappelijke gevolgen. Het virus is erg besmettelijk.

Gezonde, niet kwetsbare mensen ervaren lichte tot milde symptomen, maar kwetsbare mensen lopen meer risico. Aangezien wij ook kwetsbare cliënten in onze praktijk zien, zijn wij alert en hebben we inmiddels voorzorgsmaatregelen getroffen. Momenteel is er nog geen Coronabesmetting gemeld in onze regio, maar wij willen ons inzetten om dit te voorkomen. Daarom willen wij u vragen, bij symptomen van Corona, niet te komen sporten tot deze weer afwezig zijn. Bij ernstige klachten kunt u contact opnemen met de huisarts. 

Symptomen zijn:

  • Spierpijn
  • Koorts
  • Kortademigheid / benauwdheid
  • Hoesten 

Ook onze collega’s zullen alert zijn op mogelijke symptomen. Als zij symptomen ervaren zullen zij niet aanwezig zijn. Hopelijk kunnen wij komende periode gewoon klaar staan voor u!

Alvast bedankt voor uw begrip.

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.