Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

coronavirus

update 23 maart

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijn voor paramedici, waar fysiotherapie onder valt, is vanaf heden besloten fysieke behandeling die niet strikt noodzakelijk zijn, te stoppen. Alleen telefonische / videoconsulten zijn toegestaan.
Wanneer uit triage blijkt dat fysieke behandeling noodzakelijk is, bijvoorbeeld in verband met blijvende restschade, zal in overleg met de verwijzer fysieke behandeling worden uitgevoerd, waarbij ook de huidige regels gelden dat bij tekenen van Corona niet behandeld wordt. 

Dit houdt voor onze cliënten in dat afspraken die nu in de agenda staan, worden geannuleerd. Er wordt telefonisch contact met u opgenomen om het behandelverloop te bespreken. 

Mochten er vragen zijn, dan zijn wij telefonisch en via mail gewoon bereikbaar.
Fysiocenter Hapert / Hoogeloon: tel. 0497 - 382065
Fysiocenter Bladel: tel. 0497 - 820216
Email: info@fysiocenters.nl

Veel gezondheid toegewenst,
Team Fysiocenter Bladel-Hapert-Hoogeloon

_________________________________________________

22 maart 2020
Op advies van het RIVM en onze beroepsorganisatie verzoeken wij u bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Dit mede omdat wij ook een kwetsbare cliëntenpopulatie hebben die in onze praktijk behandeld wordt.
Daarnaast gaat er vanaf morgen een nieuw behandelprotocol 'Veilig werken' in werking bij de Fysiocenters. Dit houdt in dat wij gaan inzetten op 'hands-off' behandelen en alleen wanneer dit echt noodzakelijk nog 'hands-on' werken. Ook zullen we u, als dit van toepassing is, contact via videobellen aanbieden en uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

_________________________________________________

16 maart 2020
Sinds de persconferentie van zondag 15 maart geldt het volgende beleid voor de fysiotherapeutische behandelingen:

Wij staan als praktijk voor onze verantwoordelijkheid om zorg te bieden aan degenen die dit nodig hebben. We kunnen dit doen binnen de grenzen die de overheid ons oplegt. Voor alsnog is het beleid zo dat de fysiotherapie behandelingen doorgang kunnen krijgen. Alle locaties van Fysiocenter zijn dus geopend. Middels ons hygiënebeleid trachten wij de kans op het overdragen van het virus te beperken, zoals we afgelopen weken ook gedaan hebben.

Bij verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts verzoeken wij u de afspraak af te zeggen.

SPORTCENTER HAPERT IS  ECHTER GENOODZAAKT DE DEUREN GESLOTEN TE HOUDEN TOT 28 APRIL.

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.