Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

brenda janssen stelt zich voor

Brenda is werkzaam sinds november 2020 bij Fysiocenters Hapert en Bladel

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Brenda Janssen (1988) en kom uit Eindhoven.
Ik ben werkzaam sinds november 2020 bij Fysiocenters Hapert en Bladel. Mijn doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen, door verschillende behandelmethodes toe te passen.  

Ik heb mijn Bachelor Fysiotherapie in Eindhoven gevolgd en ben in 2010 afgestudeerd. Nadien ben ik vol enthousiasme gaan werken en heb ik enkele cursussen gevolgd, waaronder Medical Tapen en Mulligan Concept.
In de loop der jaren ben ik meer in contact gekomen met de chronische patiënten. Ik ben mezelf gaan specialiseren in etalagebenen, ookwel Claudicatio Intermittens genoemd, oedeemtherapie, oncologische revalidatie en lifestylecoaching

Ik heb de specialisatie oedeemtherapie in Amsterdam gevolgd op de Vodderschool MLDV.  Daardoor ben ik gaan inzien dat niet alleen het bewegingsapparaat centraal staat, maar dat ook de leefstijl van patiënten erg belangrijk is, zoals het gedrag van de patiënt t.a.v. roken, drinken, bewegen, voeding en ontspanning. 
Daar sluit Pilates erg op aan, Mind and Body, sinds 3 jaar ben ik opgeleid Pilates docent.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op stal en vind ik het heerlijk om met mijn paard een bosrit te maken of te dressuren. Daarbij vind ik sporten belangrijk en ben ik wekelijks in de sportschool te vinden. Sinds kort heb ik een eigen schoonheidssalon en vind ik het super om mensen te laten stralen.

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.