Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

Ruud verlaat na ruim 10 jaar Fysiocenters.

24-01-2023

Samen met Ronald bouwde hij samen met het team Fysiocenter Bladel uit naar een praktijk waar we trots op zijn. 

Vandaag was de laatste werkdag van Ruud.  Vanaf volgende week vervolgt hij zijn loopbaan, buiten de fysiotherapie, in het MMC. In 2012 was Ruud mijn eerste collega bij Fysiocenter Bladel en samen hebben we, natuurlijk met de rest van ons super team, het bedrijf laten groeien tot waar we nu staan. Een bedrijf waar we beide trots op zijn.

We hebben samen veel mogen ontwikkelen, mee mogen maken en elkaar zien groeien. Vandaag namen we afscheid van hem, samen met het team van Bladel, met een lunch en presentjes.

Hij heeft van veel cliënten en collega’s de bedankjes mogen ontvangen, waar hij erg dankbaar voor was.

Een bijzondere dag en toch ook een mooi moment. We zullen Ruud zowel als persoon, collega en fysiotherapeut gaan missen.

Als laatste wil ik de lezers van dit bericht een mogelijkheid bieden om nog een afscheidswoord aan Ruud te sturen, want niet iedereen zal persoonlijk afscheid hebben kunnen nemen of hoort hier mogelijk nu pas van.

Nogmaals: Ruud bedankt voor jouw enthousiasme, inzet, passie en al het andere wat jij afgelopen jaren ons hebt gegeven. Heel veel plezier en succes met je nieuwe baan!

Een woord aan Ruud: Invullen

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.