Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Nieuws

Klantervaring

29-01-2024

Een mooie klantervaring die we graag met jullie delen. Geschreven door Thea Landers.

Een mooie klantervaring die we graag met jullie delen. Geschreven door Thea Landers.

In april 2022 onderging ik een gecompliceerde operatie aan mijn heup. Omdat ik langdurig met krukken moest lopen koos ik voor herstel, voor Fysiocenter Bladel, bij mij in de straat. Dat bleek om meerdere redenen een goede keuze. Hoewel ik bij aanvang weinig kon, werd er direct gestart met oefeningen die ik wél kon uitvoeren.

Onder deskundige leiding van Lisanne, en later ook Kris, herstelde ik letterlijk stapje voor stapje.Helaas bleef ik aanvankelijk pijn houden, en was het noodzakelijk om nog twee keer onder het mes te gaan, maar met engelengeduld bleven de dames mij motiveren om door te zetten.

Wat mij vooral heel erg bevalt bij Fysiocenter, is de persoonlijke aandacht. Je wordt één op één behandeld, dus niet meerdere mensen tegelijk. Behandeling wordt derhalve dan ook gericht uitgevoerd, en waar nodig aangevuld met manuele therapie, medical taping, bindweefsel massage en zelfs echografie. Problemen worden snel onderkend en de fysiotherapeuten onderling helpen elkaar en vullen elkaar aan.
Ik heb er alle vertrouwen in dat ik binnenkort weer op eigen benen kan staan. Alle lof voor Fysiocenters.

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.