Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Fysiotherapie op afstand

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijn i.v.m. COVID-19 (het coronavirus) is besloten fysieke behandelingen die niet strikt noodzakelijk zijn, te stoppen. Alleen telefonische consulten en videoconsulten zijn toegestaan. Onze fysiotherapeuten bieden nu online fysiotherapie aan, zodat we u zo optimaal mogelijk kunnen blijven helpen met uw klachten en/of hulpvraag.

Maar hoe werkt dat nu precies? Het is eigenlijk heel eenvoudig. U hebt hiervoor een telefoon, tablet of PC en een e-mailaccount nodig. U krijgt via de e-mail vragenlijsten opgestuurd om uw klachten in kaart te brengen. Vervolgens bespreekt de fysiotherapeut samen met ​u de klachten en voortgang. Met behulp van de PhysiApp stelt uw fysiotherapeut een persoonlijk oefenprogramma op, inclusief nuttige video’s. Tenslotte overlegt de fysiotherapeut met u wat de beste frequentie is om op deze manier service te kunnen bieden. Veel cliënten ervaren de begeleiding op deze manier als een uitstekend alternatief! De online begeleiding wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd bij ​uw zorgverzekeraar.

Hieronder kunt u de uitleg lezen, via de blauwe buttons kunt u de uitleg ook downloaden.
Heeft u na het lezen van onderstaande uitleg nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Versturen