Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Fysiocenter Clubsupport : No- Limits

Bewegen alsook sporten is erg belangrijk om vitaal ouder te worden. No-Limits biedt dit beide aan in de vorm van de wandel- en de hardlopengroepen. Zo draagt de club bij aan het vitaal houden van de inwoners van de gemeente Bladel en omstreken. De Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon doen dat op hun manier, door klaar te staan voor de inwoners als zij fysieke (pijn)klachten ervaren of beperkingen in het dagelijks functioneren. In deze samenwerking gaan we echter een stapje verder. Samen gaan we ook preventief aan de slag én het team van de Fysiocenters is er nog steeds voor je als je te maken krijgt met een blessure. Fysiocenter Clubsupport is het onderdeel van de Fysiocenters die de sportclubs ondersteunt. Het mooiste is namelijk als je het risico op blessures kunt voorkomen of kunt verminderen. We leggen je hieronder uit wat Fysiocenter Clubsupport voor jouw als lid van No-Limits kunnen betekenen.

Fysiocenter Clubsupport biedt No-Limits leden:

  1. Gebruik maken van het Sportspreekuur maandag- en dinsdagavond om 18.30uur in Bladel.
  2. Snelle diagnostiek (evt. echo) en korte lijnen naar de trainers. Terugkoppeling, bij akkoord sporter, vindt telefonisch plaats in dien van toepassing,
  3. Winterstop en Zomerstop trainingspakket leden bij Sportcenter Hapert
    December en Januari: 2 maanden 2x/week sporten voor €35,00 per maand
    Zomer: 2x/week sporten 2 maanden voor €35,00 per maand
    Dit is op basis  van een zelfstandig schema in de vrije fitness.
  4. 10% korting voor alle leden van de sportclub bij Sportcenter Hapert op reguliere tarieven op vertoning van je No-Limits lidmaatschapsnummer.( Ben je al lid van Sportcenter Hapert, kijk dan of deze korting je nog extra voordeel op kan leveren).

Een preventieve screening
Het risico op overbelasting blessures is bij hardlopen (en lange wandelingen) erg groot. Je hebt enkele niet-beïnvloedbare factoren, maar ook voldoende factoren waar je wel invloed op hebt. Met een fysieke screening kunnen we de wandelaar en hardloper hier bewust van maken en een advies uitbrengen. Zeker wanneer mensen starten met hardlopen kan dit van grote meerwaarde zijn, maar ook als je met regelmaat terugkerende fysieke ongemakken ervaart. Totaal duurt deze screening 30 minuten.
Deze houdt in:
-Fysieke screening op beperkingen in de gewrichten, spieren en pezen.
-Inbody analyzer (lichaamssamenstelling)
-Advies
De kostprijs hiervan ligt op €40 inclusief BTW en wordt niet vergoedt door je zorgverzekeraar.

Afspraken fysiotherapie-revalidatie:

Behandelingen door onze fysiotherapeuten worden gedeclareerd aan de zorgverzekeraar. Als je niet verzekerd bent voor fysiotherapie krijgt je een separate factuur.  De eerste 9 behandelingen zullen altijd plaatsvinden via je zorgverzekeraar of middels een particuliere factuur (huidige tarieven staan op onze website). Wanneer je vergoeding na 9 behandelingen op is, kun je voor een gereduceerd bedrag toch 1 op 1 behandeld worden voor €25,00 per sessie. Ook niet-verzekerde krijgen deze korting ná de 9de keer.

De beste zorg is de zorg voor jezelf!

Wacht niet te lang als je rondloopt met fysieke klachten. Het is belangrijk dat je kunt bewegen zonder beperkingen zodat je je favoriete sport kan blijven beoefenen.

Een afspraak maken

Dit contactformulier is speciaal gemaakt voor leden van No-Limits. Je kunt hier een afspraak maken voor ons inloopspreekuur, preventieve screening of een behandeling fysiotherapie via dit contactformulier. Geef bij bericht aan waarvoor je een afspraak wilt maken en dan nemen wij spoedig contact met je op.

Wij ondersteunen:

v.v. Hulsel

v.v. Hoogeloon

v.v. Hapert

B.C. Bladel

VLTB

H.V. Saturnus

VLTB

KVC Korfbal

Fitcenter Bladel

Sportcenter Hapert

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.