Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Uw eerste afspraak

Fysiocenter Bladel, Hapert en Hoogeloon biedt u de mogelijkheid om uw eerste afspraak online te plannen. Bellen of mailen is niet nodig. U ziet direct waar plaats is en u kunt de gewenste tijd reserveren. Volledig geautomatiseerd en 24 / 7 toegankelijk.

Hoe werkt het?
U kunt of hieronder uw eigen account aanmaken of inloggen (als u ooit eerder via MijnZorgtoegang vragenlijsten heeft ingevuld). Daarna kunt u zelf de afspraak vastleggen.

Wanneer?
Het online plannen kan alleen bij het starten van een nieuw behandeltraject, niet voor vervolg behandelingen. Bent u al onder behandeling of heeft uw fysiotherapeut een eerder behandeltraject nog niet afgesloten, dan krijgt u een melding en belt u naar de praktijk om de afspraak in te plannen.

Wij hebben bepaalde tijden beschikbaar gesteld voor het online plannen en maximaal 5 dagen vooruit. Is er geen beschikbare tijd binnen deze 5 dagen? Bel dan de praktijk op T 0497-382065, dan plannen we samen met u een afspraak.

Wilt u liever vroeg in de ochtend, later in de middag en/of avond een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Dan kunnen wij uw afspraak samen inplannen.

Wat kan ik verwachten bij mijn eerste afspraak?
De eerste afspraak bestaat uit twee delen: een intake en onderzoek + een behandeling. De eerste afspraak is minimaal 45 minuten. Hiervoor wordt dan ook meteen een tweede behandeling in rekening gebracht.

 

 

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Versturen