Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Sportmassage

Wat is sportmassage?   
Sportmassage is een intensieve massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld én voorkomen.   

Voor wie is sportmassage?   
In principe is sportmassage bedoeld voor mensen die vaak sporten, maar de massage kan ook heel geschikt zijn voor een niet-sporter. Sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking op het hele lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding kan massage daarom ook heel nuttig zijn. Het laat de spanning en stress uit het lichaam vloeien en vermindert hierdoor de pijn.   

Effecten van sportmassage   
Sportmassage wordt toegepast om het herstel van spieren te bevorderen, pijn weg te nemen of stress te verminderen. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie en stofwisseling. Ook kan sportmassage leiden tot een betere nachtrust, een meer positieve mentale toestand en betere spierspanning.   

Sportmassage bij FysioSportcenter Hapert
Bij FysioSportcenter Hapert kunt u voor sportmassage terecht bij onze sportmasseur Sander van Leuven. 
Na zijn opleiding tot sportmasseur heeft hij ook de opleiding tot Master Sporttherapeut afgerond, waarmee hij zich specialiseerd heeft in Medical Taping, bindweefselmassage, blessureleer en hersteltraining.  

 Als je denkt dat sportmassage de oplossing is voor jouw klachten, neem dan contact met Sander op.

AFspraak maken TERUG

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.