Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Sportfysiotherapie

Er is niets vervelender dan het niet kunnen uitoefenen van uw favoriete sport of hobby door een blessure. Of het nu gaat om een knieklacht tijdens een voetbalwedstrijd, een spierscheuring tijdens een potje tennis of een overbelastingsklacht door hardlopen.

De sportfysiotherapeut zorgt voor een optimale revalidatie. De doelstelling is om elke sporter, van amateur tot professional, zo spoedig mogelijk weer te kunnen laten deelnemen aan zijn of haar favoriete sport.

De sportfysiotherapeut richt zich op het herstel van de geblesseerde sporter en heeft tot doel de sporter weer terug te brengen op het ‘oude’ niveau van sportbeoefening. Het behandelplan en revalidatieschema worden afgestemd op de mogelijkheden van het individu en anderzijds op de sport die u beoefent.

Naast de sport gerelateerde klachten behoort ook het reactiveren van cliënten met chronische aandoeningen tot het domein van de sportfysiotherapeut. De sportfysiotherapeut is namelijk de specialist als het gaat om beweging.

AFspraak maken TERUG

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.