Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Oncologische revalidatie

Steeds meer mensen overleven de diagnose kanker. Vaak geeft kanker, of de behandeling daarvan, klachten of restverschijnselen. Je kunt denken aan vermoeidheid, conditieverlies, krachtverlies, stijve gewrichten, stug littekenweefsel, spanningsklachten, depressie en pijn.

Daardoor kunnen zowel fysieke, mentale en sociale problemen ontstaan als ook problemen met het werk. Oncologische revalidatie ondersteunt bij het herstel hiervan.

Uit onderzoek is gebleken dat fysiotherapie kan bijdragen aan het verminderen van fysieke en mentale klachten, zowel tijdens als na de behandelingen. 

Wij bieden de gelegenheid om te revalideren tijdens en na de behandeling van kanker. Aan de hand van de intake en een aantal uitgevoerde testen wordt een behandelplan opgesteld met haalbare doelen. Naast individueel trainen is het in de praktijk ook mogelijk om in groepsverband te trainen. 

AFspraak maken TERUG

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.