Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Looptraining bij Etalagebenen

Wat kan fysiotherapie voor u betekenen? 
De klachten bij etalagebenen kunnen onder begeleiding van een gesuperviseerde looptherapeut worden verbeterd. Daarnaast wordt er gekeken naar de leefstijl. 
Tijdens de eerste afspraak vindt er een anamnese plaats, nemen wij vragenlijsten en testen af. Deze zijn nodig om de huidige klachten in beeld te brengen. Vervolgens wordt samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierin worden verschillende te verwachten doelen in opgenomen. 
Het doel van de behandeling is het vergroten van de loopafstand, zonder chirurgische interventie. Mocht er na 3 maanden geen verbetering zijn, dan wordt u terugverwezen naar uw huisarts of specialist.   

Hoe wordt dit vergoed?    
Er worden 37 behandelingen gesuperviseerde looptherapie (GLT) in één jaar vergoed vanuit de basisverzekering. Voorwaarde hiervoor is dat u een verwijzing heeft van de huisarts of medisch specialist. 

AFspraak maken TERUG

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.