Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

GLA:D trainingsprogramma

GLA:D (Good Life with osteoArthritis from Denmark) is een preventief voorlichting- en trainingsprogramma opgesteld voor de behandeling van (beginnende) artrose/slijtage in de knieën en heupen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Het vermindert de pijn en voorkomt dat de klachten verergeren. Zo kan zelfs een knie- of heupprothese voorkomen worden of worden uitgesteld. De fysiotherapeut/huisarts zal beoordelen in overleg met u of dit programma relevant is. Het GLA:D trainingsprogramma wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer, waarbij rekening wordt gehouden met het niveau van pijn, leeftijd enz.

U kunt terecht voor het GLA:D programma bij Fysiocenter Hapert/Bladel/Hoogeloon. De GLA:D therapie die wij aanbieden zal starten met een intakegesprek met een voorlichtingssessie, hierna volgt er een trainingsprogramma van 6 weken, welke ongeveer uit 12 sessies zal bestaan.

Het programma wordt voor het grootste deel vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor is een verwijzing noodzakelijk.

AFspraak maken TERUG

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.