Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Fysio fitness

Wat houdt het in?
Fysio fitness met hoogwaardige begeleiding vanuit Fysiocenter Bladel. 

Dit is trainen in groepsverband (maximaal 6 personen) waarbij de begeleiding komt van een gediplomeerde fysiotherapeut. Er wordt eerst een intake gedaan waarbij uitgebreid stil wordt gestaan bij uw lichamelijke klachten/blessures. Zo kan een individueel trainingsschema opgesteld worden waarmee daarna getraind wordt. De fysiotherapeut is er altijd bij om toe te zien op de uitvoering van de oefeningen en eventueel aanwijzingen te geven. Op deze manier kunnen er ook altijd vragen gesteld worden door de deelnemers en zo nodig worden oefeningen aangepast. Fysio fitness is dus uitermate geschikt voor mensen die willen starten met sporten maar vanwege lichamelijke klachten niet weten hoe ze dit moeten doen. 

Samenwerking Fitcenter
Door een samenwerkingsverband met Fitcenter Bladel kunnen huidige leden erg gemakkelijk doorstromen naar de fysio fitness. Ze kunnen het abonnement opwaarderen en naast het gewone abonnement fysio fitness doen.

Degenen die nog geen lid zijn bij Fitcenter Bladel kunnen na de fysio fitness, als de doelen bereikt zijn, erg gemakkelijk doorstromen naar Fitcenter Bladel om zelfstandig verder te gaan. 

Welke tijden?
Dinsdag 13.30 - 14.30 uur
Donderdag 19.00 - 20.00 uur
Vrijdag 11.00 - 12.00 uur
     
Tarieven*
Intake € 35,00
1x / week € 130,00  per kwartaal
2x / week € 235,00  per kwartaal
*incl. 9% BTW

AFspraak maken TERUG

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Versturen