Bladel: 0497 820216        Hapert/Hoogeloon: 0497 382065

Fysio Fitness

Wat is fysio fitness?
Tijdens fysio fitness traint je in groepsverband (maximaal 6 personen) waarbij je begeleid wordt door een fysiotherapeut van Fysiocenter Hapert of Bladel.

Indien je recentelijk onder behandeling bent geweest bij een van de fysiotherapeuten vindt er intern een overdracht met betrekking tot de klachten/blessures plaats en kan er direct gestart worden met een proefles. Indien je niet recent onder behandeling bent geweest bij een van de fysiotherapeuten, dan vindt er eerst een intake plaats waarbij uitgebreid stil wordt gestaan bij je lichamelijke klachten/blessures. Zo wordt er voor jou een individueel trainingsschema opgesteld.
De fysiotherapeut is er altijd bij om toe te zien op de uitvoering van de oefeningen en eventueel aanwijzingen te geven. Zo kunnen er ook altijd vragen gesteld worden door de deelnemers en zo nodig worden oefeningen aangepast.

Voor wie is fysio fitness geschikt?
Fysio fitness is dus uitermate geschikt voor mensen die willen starten met sporten maar vanwege lichamelijke klachten niet weten hoe ze dit moeten doen.  

Samenwerking Fitcenter Bladel en Sportcenter Hapert 
Door een samenwerkingsverband met Fitcenter Bladel en Sportcenter Hapert kunnen huidige leden erg gemakkelijk doorstromen naar de fysio fitness. Ze kunnen het abonnement opwaarderen en naast het gewone abonnement fysio fitness doen. 

Degenen die nog geen lid zijn bij Fitcenter Bladel of Sportcenter Hapert kunnen na de fysio fitness, als de doelen bereikt zijn, erg gemakkelijk doorstromen naar Fitcenter Bladel of Sportcenter Hapert om zelfstandig verder te gaan.   

Wanneer wordt fysiofitness gegeven?

Bladel
Dinsdag 13.30 - 14.30 uur
Donderdag 19.00 - 20.00 uur
Vrijdag 11.00 - 12.00 uur
Hapert
Maandag 14.30 - 15.30 uur
Donderdag 13.00 - 14.00 uur
Tarieven*
Intake € 35,00
1x / week € 130,00  per kwartaal
2x / week € 235,00  per kwartaal
*incl. 9% BTW

AFspraak maken TERUG

Het team van de Fysiocenters in Bladel, Hapert en Hoogeloon staat voor u klaar. Doordat al onze fysiotherapeuten een eigen specialisatie binnen het vak hebben en we intensief samenwerken, kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden naar hun herstel.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Versturen